.. a Poszter Nyomda elsődleges szempontja az ár-minőség arány optimális alkalmazása. Az eredeti tinták használatával és a megfelelő hordozó médiákra történő nyomtatással tudjuk ezt biztosítani megrendelőinknek. Természetesen a nyomtatandó fotók, képek minősége nagyban befolyásolja a végeredményt, ezért kell törekedni a lehető legjobb felbontású képek kiválasztására. A kevésbé, vagy nem igazán megfelelő képektől nem szabad elvárni a tökéletes megjelenést, de mi arra törekszünk, hogy az ilyen képeket küldő megrendelőink is elégedettek legyenek a nyomtatás minőségével. Ezekben az esetekben alkalmazunk digitális javítást a lehetőségek és korlátok figyelembe vételével.

 

 

Engedjük szabadjára fantáziánkat .. nincs lehetetlen a képek világában ..

 

 

 

 

A magas minőségű tintarendszernek és a gazdag színtérnek köszönhetően kiválóak a finom színátmenetek és a természetes szürkeárnyalatok. Egyedülálló színminőség, széles színtartomány és következetesen lágy árnyalatok jellemzik a nyomatokat.

A színvonalnak megfelelő tintával megdöbbentően szép színes és fekete-fehér képeket nyomtatunk magas kontrasztaránnyal, tökéletes árnyalatokkal és kiváló szürkeegyensúllyal.

Az egyedi effektekkel ellátott képeken ezek a tulajdonságok még hangsúlyosabban jelentkeznek.

 

Szeretnénk, hogy képeik a valóságban életre keljenek.

 

 

 

 

poszter papír matt 180gr-os

max. 106 cm szélességben

poszter, plakát nyomtatás

 

 

fotó papír szatén 200gr-os

max. 106 cm szélességben

poszter, fotó nyomtatás

 

 

fotó papír fényes 200gr-os

max. 106 cm szélességben

fotó nyomtatás

 

 

festővászon 350gr-os

max. 106 cm szélességben

poszter, fotó nyomtatás

 

 

 

a Nyomda          Minták          Anyagok          Galéria          Rendelés          Árak          Hírek          Kapcsolat          Partnerek

 

 

Poszter Nyomda, egyedi poszter és fotó nyomtatás, ahogyan szeretnéd ..